Stand-Up paddleboard packas upp

Nu åkte vi norr över. Denna gången hoppades vi på att få plats vid Keö. Då vädret var mycket bättre passerades Islandsberg och utanför Lysekil vidare innanför Karlsöarna. Tankade bensin på Malmön och vidare in till Keö. Men här var det både blåsigt och ont om platser för en stor båt som vill ligga bredsida intill berg. humm Bara att ge upp och leta efter bättre vik. Karlsvik kanske skulle provas där går det att ligga bredsida enligt SXKs guide om långsidor i bohuslän. Vi letade i första viken och såg inget. En båt som var efter oss körde rakt fram… Vi kollar rakt fram oxå… och där… fanns platsen… just upptagen av båten som passerade oss. Vi slängde i ankaret och fann en sandstrand kanske än bättre än Härmanö. Här ville vi stanna och padda SUP. Telefonsamtal till Ellinor och två nätter fick det bli.
När Ellinor kom, så sprang damerna lite trail runt ön. De var borta en hel timme. bra jobbat.

DSCN0595 DSCN0596 DSCN0603 DSCN0604 DSCN0611 DSCN0618 DSCN0619 DSCN0622