Rörö

Så avslutas då båtsemestern på Rörö i år igen. Denna ö som sedan några år tillbaka blivit en plats vi tagit till oss. Här finns en fin hamn, med dusch och toa, med badstrand precis vid hamnen. Det finns bl a en affär och ett glasskafé, som i år gör egen glass. En mysig lagom lång promenadstig runt större delen av ön.
Vid stranden byggdes barnen in i sandbilar. Oj vad finesser det kan finnas på en bil. Speciellt om papporna får springa och hitta musselskal och stenar.
Kvällarna avslutas gärna borta på grillplatsen som är till för båtgäster. Även här finns iordninggjorda grillar. Vi använde dessa, men det stora flertalet av grillmästarna använder sina egna grillar som de ställer ovanpå 🙂 . I år fanns det dock en tok som ställde sin grillen mitt på gångvägen där alla gick och barnen sprang.  Vid grillplatsen finns även ett mycket lagom klätterberg.

Dagen efter badade vi och lunchade innan fören styrdes till Björkö för tankning, sedan hem till Långedrag.
Extrafarmor Gunilla kom och hämtade packning och familj. Kvar stannade Mikael och städade båten. När allt var klart, snorades springskorna på och ett träningspass avslutade dagen.
DSCN0772 DSCN0781 DSCN0783