all inclusive på Teneriffa

Efter att vaknat göörtidigt, fick vi farfar att köra oss till Landvetter. Frusna och nyvakna släpade vi väskorna till incheckningen. Väl inne fick vi frukost köpt. Dessutom passerades tidningkiosken och den obligatoriska tidningen köptes. Tyvärr väljs tidningen efter leksak som följer med.

Väl ombord hittades redan första kompisen. Efter knappt en timme flyttades grabbarna ihop, och Plattorna upptog all fokus 🙂
Är man yngre somnar man så lätt i mammas knä.

Väl framme på den soliga ön, var det alldeles för varmt för långa byxor och tjock tröja. Efter transferbussen hittats så åkte vi runt runt i de olika byarna. Tillslut var vi framme vid vårt hotell Riu Buena Vista . Vi åkte med Tui. Vi träffade vår Svensk/danska guide två gånger. Mycket trevligt att alla pratade spanska/Tyska/engelska. inte mycket svenska.

Men det spelade ingen roll vilket språk kompisarna talade.  🙂

 

all-inclusive på Teneriffa  dscn1169dscn1156dscn1166 dscn1173