Kläppen

Kläppen vinner på att det ligger på kort avstånd från Göteborg. Ju mer vi pratar om Kläppen ju gladare blir vi. I år åkte vi tidigt hemifrån, och lunchade i backen. Med backe som stänger 18, blev det mycket åka även första dagen.
Man kan åka på flera olika håll från toppen. Det finns även en väldigt fin toppstuga för toabesök och för goda fikor. Kvällstid kan man ta gondol upp och äta middag. Kanske inte något för långkalsongskvällar, men väldig mysigt.
Det finns många och långa backar av alla färger. Vi åker mest i blåa backar. Röda backarna har lockat och i går fick Elsa hemläxa att åka röda backar.
Att åka ankarlift själv går bra. Men bäst är Gondolen.
Kläppens symboler är två troll Trolle och Trolla. Dessa har egen sång och hittar på väldigt mycket saker för barn. Och Elsa ÄLSKAR Trolle och Trolla.

Trolle och Trolla

Vill du kolla in Kläppen som om du satt i en Gondol.