Åstolbad

Åstol är en liten mysig ö mitt i marstrandsfjorden. Här kan säkert vinden få god tag i håret. Denna gemyt får i år tyvärr inte full poäng. Allt är fint men strax bakom husen står rostiga cyklar och mycket bråte.. Jakob hittade glasbitar i badbassängen..

Deras bad är bland det finaste vi vet, om det är väder..

Det finns en ruschelkana och barnbassäng. Dessutom ett perfekt litet jack från havet. Att snorkla i jacket är som ett akvarium och det finns en drygt tre meter hög hoppklippa. Man hoppar rakt ner i jacket… är man snart nio år vågar man hoppa.. pappor måste ju provhoppa oxå.

Glasskafe och gästhamn är fin. Allt blandat.. gäster och boende..

Mitt vid dagparkeringen säljs rostfria hamntillbehör. Ett hus med massa prylar utanför dig(tänk loppis) säljer goda bullar.

I hamnen blandas små och stora båtar huller om buller.. på bryggan ligger kajaker och gummibåtar.. längst ut ett rökeri/restaurang i övre prisklassen..