Strömstad

Vi seglade upp till Strömstad i god vind.

Väl inne i hamnen trodde vi något var tokigt. Det fanns flera bryggor som var helt tomma. Vi körde upp till en båt och frågade om vi fick ligga där. De skrattade och sa att pga alla saknade Norrmän så fanns det nu gott om plats.

Väl i hamn fick vi duschat och gick på promenad. Staden har inget rikigt centrum, utan alla affärer ligger utspridda. Glass var billigt. Hela familjen valde mjukglass.
Vi lyckades välja Strömstad på en lördag. Det visade sig vara ett bra val att välja hamnen längt från centum. Party party.

Kul med Strömstad är att här finns gott om a-traktorer och raggarbilar.

Här fanns även möjlighet att tvätta lite kläder. Sagt och gjort. enda lediga tiden var 06-07. Med torktumling timmen efter. Bra tid. Då hinner man ta en promenad bort till Coop och få dessa att börja baka bröd. Bröd till frukost. Så redan klockan 7.30 var allt tvättat och bröd inköp (?). frukost serverades lite senare. Wifi- fungerade fint.

Vi längtade bort från stadens sus och brus. Undra om vi kan ta oss till Grebbestad?