Tivoli i köpenhamn

En regnig dag i Köpenhamn. Och vi som skulle gå på Tivoli. På med alla regnkläder och inget skall stoppas oss. Det regnade så mycket att attraktioner stängdes av och andra fick gå med halv fart. Vi köpte ändå åkpass och lyckades få ”valuta” för pengarna.

Det fanns mycket noga specat hur lång man fick vara för de olika attraktionerna. Storebror fick åka några saker mer än Lillasyster.
Men det mesta gjorde vi hela familjen. Tivolit kändes lite mer genuint eller inte så exploaterat som Liseberg. Men så ligger tivolit mitt inne vid centralstationen i Köpenhamn, har inte en chans att expandera.

PÅ vägen hem skulle vi åka tåg.. Men vad förvånade vi blev när vi fick kliva av tågen på Flygplatsen och ta buss över Öresundsbron, för att senare fortsätta med tåg mot Malmö.

God mat
Poppcorn med smal
Halloween
gööra skööj
Högsta karusellen. Jakob åkte med pappa.