One mosse

En simlös söndag och hyfsat väder. Vi hade länge pratat om att laga mat på stormkök. Så vi gjorde som vi sagt. Packade varsin liten ryggsäck och körde ner till Kullavik. Svängde vänster och strax var vi på en liten väg in, in , in i skogen. De som bor här håller nog inte med 🙂

Vi parkerade och tog den blå slingan till höger. Det var ganska blött, men vi klarade oss med vanliga gummiskor. Visst fick vi hoppa lite, ta lite omvägar men inget stopp.

Vid One mosse finns ett fint vindskydd, som idag var upptaget. Precis bredvid fanns ytterligare en eldstad, där vi satte oss.

Vi startade Stormköket och kokade pasta. Till detta stektes det korv och köttbullar. mm Det smakar så gott i skogen.

Efter lunchstoppet gick vi vidare. Vi valde att ta den långa vägen hem. Efter en timme kom vi till ett fikabord som bara ropade. Här kan ni få kaffe och bulle. Ny energi. Vi gick över en göörlång spång, och sen gick spåret på en väg. Mycket lätt att gå. Väl tillbaka till bilen såg vi att vi gått över 6 km och började prata om att redan nästa helg gå ännu längre.